Vår termometer måste vara trasig...

...för det var omöjliga 35 grader igår, som mest. Och det kan det väl inte vara. Väl?
Nej, det är för mycket. Mellan 20-25 grader skulle vara acceptabelt, men 35? Mmmm...
Nej, den är trasig.

Match i förrgår. Vinst 3-2. Och det var som vanligt. Lysande spel första 20 minuterna, ledning 2-0 efter mål av Sigge och Ling, vi slappnar av och släpper in de i matchen. Reduceringen kom efter ungefär en halvtimmes spel och kvitteringen kom efter en kvart i andra halvlek. Motståndarna gjorde det väldigt svårt för oss, en långboll mot vår backlinje, samtidigt som de vann andrabollen. 3-2 målet var inte välförtjänt enligt min mening, men en vinst är alltid en vinst. Oavsett.