Och då tar vi dubbeln!

14:e minuten.
Ronaldo avancerar på vänsterkanten, tappar bollen i en närkamp mot Deco. Zambrotta hinner få en tå på den och spelar galet ut till en fristående Paul Scholes, 10 meter från strattområdslinjen. Han tar emot den, låter den studsa en gång och klipper till med höger utsida.

Resten är historia.
Bollen tar en skruv och letar sig in i Valdes vänstra kryss.
1-0.
En helt galen man med rött hår skriker ut sin lycka över att kanske ha gjort sitt livs mål i karriären.
Efter matchen ville han inte berätta om målet.
Carrick sa att att han är lite blyg.

"Tränarn" gav oss en liten bitchslap på igår. Träning imorgon klockan 10. Så vi bestämde oss för att ta det lungt. Eller också bestämde han det år oss. Så det blir, efter lite tjat, grillning hemma hos Jone.
Kanske även lite kubb?

3 roliga ord-recension

Jag har tre recensioner på Dagens roligaste ord.

Ollon: F F F
När man hör ollon accosierar man det direkt till de manliga genitalierna. Och läser man ordet tyst för sig själv är det inte så speciellt kul, och faktiskt lite äckligt. Men säg det högt till någon, såsom vi gjorde på McDonalds igår. Då skrattar man. Gott.

Geggigt: F F
Jag vet inte riktigt vad det är med ordet "Geggigt". Det är ett ord man inte riktigt kan sätta i ett humorsammanhang. Ibland låter det hysteriskt kul, och ibland är det bara ett ord i mängden. Men vi kan säga det högt för varandra några gånger: Geggigt. Geggigt. Geggigt. Geggigt.
Jodå. Det är helt okej.

Stånka: F F
Första snedsteget. Det verkar inte som att någon själ har lagts ner i det här ordet, det är bara ett ord som kan verka roligt, men som inte är det. Väldigt nära ett F. Men det är fortfarande roligare än Tryfflar. Alltid något.

En poäng.

Seriepremiär i U-lagsserien igår, med moi i mål. Efter 0-7 borta mot Skiljebo förra säsongen åkte vi iväg med stor revanschlust. Första halvleken dominerades inte av något lag, men jag tycker ändå att vi hade kontroll över spelet i stort. Med en 2-1 ledning gick vi ut i andra halvleken och fick se oss tillbakapressade. Tillslut lyckades Skiljebo få i kvitteringen med 8 minuter kvar. Det kunde ha blivit vinst om Awara fick till avslutet i sista minuten.
Men ändå är jag nöjd med oavgjort.
Matchens lirare: Daniel Källberg

Lost var bra. Riktigt jävla bra.
Och skivan blir klar i veckan.

KBK-Franke 2-0

Underbar start. Trots att jag fick se matchen från bänken (som jag får tycka vad jag vill om) så kunde vi inte fått en bättre start.

Vi började väldigt offensivt mot ett Franke som backade hem. Avsluten var under all kritik, men jag var inte direkt orolig för att det inte skulle lossna. Efter tredje Ralle-försöket kunde han pricka in 1-0 i bortre gaveln i slutet på första halvleken. Efter lite GRIS i halvtid så kom vi ut igen och gjorde 2-0 omgående, genom Amer.
Sen vet jag inte riktigt vad som hände, bekvämligheten tog större plats, och Franke kunde flytta upp laget. Trots det så blev det sällan några farligheter framför Dennis i målet. Sista 20 minuterna kunde jag bara luta mig tillbaka och se när tre poäng kunde hämtas hem.
Om avsluten var bättre kunde vi vinna med 5-0, men 3 poäng är alltid 3 poäng. Vi hade även tre mål bortdömda (ett av de som inte skulle blivit det).
Tre stjärnor:
***
Fredrik Karlsson
**
Amer Filipovic
*
John Hallin

Eftre matchen öppnades öl.
Så klart.
Hem till Pontus innan några till från laget kom och ut på Lotus. Vi gick därifrån ganska tidigt, på grund av en arbetare. Men det spelar ingen roll. Jag hade kul.

Det händer om man sover för länge...

Jag sov 13 timmar inatt och vaknade med en sjudundrad huvudvärk. Fråm klockan 00.30 till 13.30. Jag gick ner och kraprade i mig 2 Panodil. Det gick inte. Huvudvärken var fortfarande kvar, så jag gick ner och tod två till. Den avtog.

Annars gick jag på marknaden och åt grillat hemma tillsammans med trevligt sällskap idag.

Imorgon är det upp till bevis. KBK-Franke. Vårat odds på vinst är på 1.75, favoriter. Vi får se hur det bli.

Den här då Simon, det är väl ändå rätt bra va.

Recension på dagens roligaste ord:
Bacon: F F F
Bacon är gott, väldigt gott med potatismos eller makaroner. Och visst är det ett roligt ord, absolut. Det är bara det att man inte riktigt tänker på hur kul det är när man säger att man ska äta det. Så ordet Bacon är inte så speciellt kul om man pratar mat.
Men. Väldigt kul när någon heter det i efternamn.
Var det inte någon i Forsby FFs damlag som hette det.
Hehe...

Presentationen

Slut. Succé. Film, powerpoint, debatt, experiment och fakta. Allt inbakat på 20 minuter.

Recension på dagens roliga ord: Klutt
F F F F F
Det vet du. Det visste du. Klutt är kul. Klutt är väldigt kul.  Du sa igår på matchen att du hade ett nytt roligt ord på din blogg, att ordet var Klutt. Men inlägget publicerades efter matchen. Så du visste. Jag har en liten föraning om att du verkligen ville ha ett 5-poängsord. Klutt är just det 5-poängsordet. Framför allt om man viskar det tyst i någons öra.

Jag är sen till träningen.


En morgon i Eskilstuna...

Jag måste nog berätta.
Jag gick in på Pressbyrån vid tågstationen i morse och skulle köpe med mig en kaffe. Kön var lång. Bakom mig stod en stilig, lång herre med slips pch en lång beige rock och bakåtslickat hår. Kanske var han banktjänsteman. Kanske var han med i ryska maffian. Kanske var han hallick. Jag minns inte riktigt vem som stog framför mig, men jag minns att det var en tjej. Ung, gammal?
Det kom in en tjej i 25-årsåldern och ställde sig snett bakom mig och började prata:
"Det är Världsboksdagen idag, och medan kön bildar sig så tänkte jag läsa lite ur Marcus Birro".
Jag tänkte att hon pratade med banktjänstemannen bakom mig. Sen tänkte jag inte så mycket mer. Så hon började läsa.
Högt.
"Regnet som droppar slår hårt mot den blytunga asfalten. Skuggan av en svart katt blandar sig in i den mörka natten så att det inte finns något mer att se."
Eller nåt sånt. Jag visste inte om jag skulle börja skratta. Så jag log lite och skakade på huvudet medan jag skämdes över hennes skull.
För där stod hon. Glad, ung, obekymrad över vad alla tycker, vad alla tänker.

Jag kanske inte skäms i alla fall. Inte över hennes skull.


Allsvenskan i kväll.

Puh...
Jag tror allvarligt talat att detta var en av de mest onödigt långa dagarna i i mitt skolliv. Visst, de flesta av mina klasskamrater ville träna på redovisningen, och det är väl klart man ställer upp. Men jag kunde ju. Jag behövde inte träna.
Men det är klart. Man vill ju att alla ska klara det galant, så jag klagar inte allt för mycket.

Ikväll åker jag iväg till Storstaden med fotbollslaget. Hammarby-Elfsborg står för underhållningen, men ett tips vill jag inte våga mig på. Jag bryr mig inte allt för mycket om matchen, det är för gemenskapen jag åker.

Jag tänkte hädanefter ge betyg på dagens roliga ord, och om du inte gillar det, kan jag sluta.
Betygen i F:
1 - Skittråkigt
2 - Sådär
3 - Fniss
4 - Ett litet skratt
5 - Gapskratt

Brunsås - F F F F
Ordet "brun" kan vara det roligaste ordet i det svenska språket, och det spelar nästan ingen roll vilket ord man tar i början eller i slutet av det. Det blir roligt i alla fall. Roligare blir det om det verkligen är ett ord man säger ibland men inte riktigt tänker på att det faktiskt är riktigt kul. Som Brunsås.

Kånkelbär - F F
Kånkelbär kan vara ett skällsord, eller en mobbningsreplik. Men själva ordet är inte alltför kul, utan det är mest tanken i sig att man kan ha ett kånkelbär hängandes i springan. Nej, tanken på kånkelbäret är roligare än ordet.

From the phone

Jag bloggar på mobilen. 30 dagar gratis internet. Ja, jävlar vad onödigt. Sitter inne och pluggar när det är sol ute. Jag drar snart.

Vår termometer måste vara trasig...

...för det var omöjliga 35 grader igår, som mest. Och det kan det väl inte vara. Väl?
Nej, det är för mycket. Mellan 20-25 grader skulle vara acceptabelt, men 35? Mmmm...
Nej, den är trasig.

Match i förrgår. Vinst 3-2. Och det var som vanligt. Lysande spel första 20 minuterna, ledning 2-0 efter mål av Sigge och Ling, vi slappnar av och släpper in de i matchen. Reduceringen kom efter ungefär en halvtimmes spel och kvitteringen kom efter en kvart i andra halvlek. Motståndarna gjorde det väldigt svårt för oss, en långboll mot vår backlinje, samtidigt som de vann andrabollen. 3-2 målet var inte välförtjänt enligt min mening, men en vinst är alltid en vinst. Oavsett.
Tre stjärnor:
***
John Hallin
**
Anes Brkovich
*
Tomas Ling (Det var svårt med den sista stjärnan. Jag ville ta en annan spelare, men det skulle verka som att jag bara var snäll mot honom.)

Okey Teddyboy, keep it cool...

2 nya Scrubs-avsnitt har kommit ut!

...och United börjar om 20 minuter...

Red paint everywhere!

Jag vaknade av att någon hamrade. En stor slägga slogs mot en betongvägg. Dunk dunk dunk. Mitt täcke var på golvet när farsan kom in med en kopp kaffe. Den är fortfarande full men kall nu.

Jag var och avtjänade mina socialtimmar genom att måla vår klubbstuga. Min artistiska sida kom fram, coh jag var förvånandsvärt duktig. Mina händer är dock täckta med röd färg.
Och eftersom jag tog på mig ansvaret att vara målvaktstränare för de yngre så ringde de och frågade om jag kunde ställa upp. Så de gjorde jag.

Första grillningen ikväll. Med hela tjocka släkten.
Nu ska jag se när United tar ännu ett steg mot bucklan.

3:e gången gillt!

Jag kom nyss hemfrån en kiropraktor i Västerås. På 3 dagar har jag fått tre olika diagnoser om vad som är fel med mitt knä. Läkaren säger att mitt ledband är uttänjt och att jag borde vila det några veckor, en kiropraktor/ortoped säger att det bakre ledbanden är delvist av och att jag borde tejpa ganska rejält, men att jag kan spela fotboll och en annan kiropraktor/ortoped säger att mitt FRÄMRE KORSBAND är uttänjt och att mitt bakre ledband är helt friskt. Dessutom tycker han inte att man borde tejpa alltför mycket
Hmmmm....
En knepig situation. Vem ska man lita på?

And on a whole different note:
Andreas Sjöström, ni vet den där dagisfröken från Idol, som de gjorde om till en "hunk", ska spela in en skiva. Han vet dock inte vilken genre har ska välja för att "-jag är så väldigt bred i mitt register. I Idol var jag ena kvällen dansbandskungen, den andra discokungen". Han brer på att "Idol har gjort mig mer ödmjuk".
Jag vet inte om man ska skratta eller gråta...

Carcrash!

På ett sätt är det pinsamt, på ett annat sätt är det...nej, det är bara pinsamt. 0-1 mot ett div 5-gäng. Visst, de satte sin bonusstraff och hade 0 skott på mål i övrigt, men va fan. Hur svårt ska det vara att göra mål?

Nog om det. Roligast igår var Jone. Igen.
Vi tog bilen till Västerås men stannade på byn för att hämta ut pengar. Jone satt kvar i bilen när jag klev ut. När jag stoppade kortet i automaten hörde jag plötsligt en liten smäll. Jag vände mig om om fick först se en kille bakom mig bryta upp i skratt. Jag tittade lite mer åt sidan, och där satt Jone, med en rädd min. Han hade just kört in i bilen framför. I sitt sökand efter småpengar i bilen, hade bilen rullat, rakt på en vit bil. Han gick ut och tittade efter skada, när grabben som ägde bilen kom tillbaka med två tjejer, ut från Maestro. 
Vad Jone gör?
Sätter sig i bilen, tittar bort, säger inget. Killen kör iväg utan att veta vad som hänt.

Det är vår lilla Journalist det!

 

G som i Grrreat!

Sådär ja.
G.
Man var tvungen att ha G på tre av fem delar för att få ett G, men jag hade G på ALLA delarna. Så otroligt jävla skönt. Det känns som om en sten har lyfts bort från min kropp.
Nu kan jag koncentrera mig på den andra tentan.
Imorgon är vi lediga. På fredag likaså.
Just nu känns det bra.

Men det är faktiskt helt omöjligt Simon. Det går inte som Chuck Norris kan att nysa med öppna ögon.
Det är också omöjligt för en människa att slicka på sina egna armbågar.
Klarar ni det så får ni 50 spänn av mig. Testa!

Dreams don't make difference no more.

Mina drömmar är mer eller mindre obefintliga nuförtiden. Och drömmer jag är det inte mer om våld eller sex eller något annat spännande, som det var förr i tiden. Om jag tänker efter minns jag inte ens när min senaste mardröm tog plats. Inatt drömde jag i alla fall.
Om att mitt hår var för långt och jag bad mamma att klippa det. Hon sa att hon skulle göra det efter jobbet.
Vad är det som händer?

Match idag i Västerås. VLT-Cupen mot Juventus, som har börjat överraskande bra på försäsongen. Det ska nog inte vara något problem i alla fall.

Klockan 10 hämtar jag min tenta.
Ska vi säga IG? 

Motorsångsmassakern! Eller nåt sånt.

Samtal mellan mig och Tränar'n:

- Jag var hos läkaren iodag, och han sa åt mig att prata med en ortoped eller en kiropraktor, men att jag borde vila knät ett par veckor eller tills det blir bättre.
- Okej.
. Men jag kan nog ta ett par tabletter och tejpa knät imorrn, så jag kan stå.
- Solis står imorrn.
- Jaha, han får göra det alltså?
- Ja.
Sen gick han.

Nu måste jag verkligen rehabilitera, för det känns som att de VERKLIGEN behöver mig.

Idag har jag även spelat över Tre klickar mos, Jag sjunga, ...och hela sagan är blå och episod 2 & 3 av En trappa ner på DVD.  

Sverige, Sverige, underbara Sverige

Vilket härligt land vi bor i va?
De svenska medborgarna är övertrevliga mot varandra, och jag är nog ett vandrande exempel på det. Pratar jag i telefon så inbillar jag mig att Sveriges Konung är på andra sidan, och min röst är så vanställd att jag själv blir rädd.
Vi ber om ursäkt när vi frågar någon efter tiden, vi ber okm ursäkt när vi vill gå förbi någon även när det finns plats att bara slinka igenom.
Men vi är också rejält fega. Ta exemplet med telefonen igen. Jag känner en person som inte svara i sin mobil när det ringer någon från ett nummer han inte känner igen. Och blir vi bombade av USA så sätter vi oss troligen ner och försöker spåna efter VAD vi gjorde fel och ber om ursäkt, istället för att hämnas.
Och den svenska sommaren då!
Visby, Stockholm, Kungsör, Halmstad.
Listan kan göras lång. Men det är den sistnämnda jag vill uppmärksamma just nu.
Det är dit vi ska åka i sommar.
Stugan är bokad.

Ledband, ledband, jävla ledband!

Jag kom nyss hem från läkaren. Han sa åt mig att mitt ledband var i sånt dåligt skick att om jag fortsätter spale fotboll kommer jag knappt att kunna gå när är 35.
Så jag har ett stort beslut att ta just nu.
Ska jag äta en Vesuvio eller en Hawaii?
*
*
*
*
*
*
Nej då, så farligt var det väl ändå inte, som tur är. Han avrådde mig från fotbollen några veckor, så att knät får vila ifred. Men jag kan påskynda processen genom att få några övningar från en ortoped. Så det är mitt nästa mål.
Jävla Solis. Är han avstängd så måste jag chansa och ställa mig imorgon i alla fall.

Sluta upp med det, era j***ar!

Man går in ett par gånger varje dag på sin blogg och vill gärna se att någon av polarna har skrivit ett inlägg. Visst (1 kommentar) finns och man blir lite glad. Och så möts man av det här:

"hon som fixade min bloggdesign lottar ut en ny design. kika in på min blogg om du vill se!"
och det här
"hoppas du får en skön söndagskväll"
av två personer jag inte har en aning om vilka de är.
VEM BRYR SIG? VEM FAAAN BRYR SIG?
OCH DET ÄR KLART ATT JAG INTE KOMMER HA EN SKÖN SÖNDAGSKVÄLL! SKA PLUGGA IMORRN!

Sluta förpesta min blogg med era onödiga kommentarer och era patetiska sätt att vinna läsare!
Jag kommer aldrig, ALDRIG, läsa era bloggar!

Nu är klockan 00.00 och ni vet vad det betyder.
Sömn.


Men då får ni inte bli arga på mig om jag går sönder igen.

Okej då, jag ska testa knät ikväll.
Pappa har lärt sig hur man tejpar på mitt onda, men för att göra det måste jag raka det. Knät alltså. Det kommer inte att se bra ut men som tur är så är stranden långt borta.

Jag köpte en tågbiljett till Eskilstuna. Ingen konduktör kom och kollade på den.
Sen köpte jag en hem, och ingen konduktör kom och kollade på den.
80 spänn åt helvete!

Andrev Bergström, bloggare på Aftonbladet:
"Jag ligger utkavlad i skuggan av en palm på en florsockrad kobbe utanför Venezuela med en George Pelecanos-deckare i handen och tre vitryssar i blodomloppet. Svårt angripen av livskvalité. Vinden leker i min ovaxade poplugg och fyra framtunga pelikaner balanserar på horisonten.
Lisa sover. Sanden är vit som nysnö, havet turkost som Fantomenläsk.
I ögonvrån pulsar en spolformad amerikan omkring i vattenbrynet, en vändstekt påminnelse om att jag inte tittar på ett vykort.
Och jag övermannas av några djärva små tankar som jag aldrig tänkt förut.
Gud finns. Han är god. Han kan Photoshop. Jag tänker stanna här för alltid.
Sen sover jag en stund.
När jag vaknar har alkoholen dunstat och tagit nyandligheten med sig. Pelikanerna är borta. Amerikanen också. Gud är fukten i mitt badlakan.
Och jag fnyser åt vansinnet."

Måla upp den bilden bättre, Journalisten!

Jag...

...sitter och bloggar på en klasskamrats dator. Hon kommer snart så jag måste snart skriva klart. Jag vet inte ens varför jag skriver. Men vi åker snart hem och ska väl ringa till Bellman och höra vad han tycker. Borde jag träna ikväll och testa om knät håller? Det kan ju innebära en risk också. Blir jag skadad igen så har vi ingen målvakt på onsdag till Svenska cupen.
Så vi får se.
Nu kommer hon.

En liten vinst och en stor vinst!

Valskog - KBK 0-3
Matchen? Dålig plan, uselt spel, noll solsken men ändå en behaglig luft. 3-0 kunde ha varit mer och jag kunde ha fått göra mer än vad jag gjorde. Jag ville testa mitt knä i riktiga situationer, men jag fick inte känna på den geggiga marken EN ENDA GÅNG!
Men en vinst är alltid en vinst.

Nu då, NU DÅ, måste väl ändå titeln vara så nära att man kan känna lukten av den. Det är ett väldigt prekärt läge efter 2-1 mot Arsenal. Första halvlek var United väldigt bleka och efter Van der Sars väldigt tafatta ingripande trodde jag att det var kört. Men en ganska billg straff och en frispark från en oförutsägbar frisparksläggare senare vände matchen och vi kunde inkassera 3 nya poäng.

Ikväll? Jag vet inte riktigt, men jag har ett par skräckfilmer och någon komedi på lager. Vi får se vad det blir.

EXA!!!!

Då har man börjat plugga inför omtentan den 5:e maj. Nu jävlar ska jag fixa den. Jag håller på och läser en bok jag inte förstod ett smack av första tentan, men nu, efter fler skoldagar, har jag lite bättre koll på den.

Igår vann United med 1-0. Jag vet att du sa det, men är man ett ÄKTA United-fan vgill man ändå se när laget tar sig vidare till semifinal.
På bänken: Rooney, Ronaldo, Scholes, Evra. Och skadade Vidic.
Ändå skulle de kunna vinna med 4-0.

Nui måste jag gå och plugga.

Klockan är 09.10. Jag skulle varit inne 07.54.

Jag försov mig. Det blev inte alls sent igår, somnade runt elva, men av någon anledning vaknade jag för 20 minuter sen, när jag skulle ha öppnat ögonen halv 7. Jag hörde inte väckarklockan, eller hade jag ens den på?
Menmenmen, jag får ta ett senare tåg bara, jag missar 45 minuter.

Jag vill även sno ett citat från min gpde vän Journalisten: Knä!
När Fucking Sjölund kom fri med mig fick jag hans knä i utsidan på mitt och jag föll som en kägla mot marken. Dagen efter hade jag väldigt ont i insidan av knät, precis på det stället jag hade ont för två å sedan, då jag var borta från fotbollen i flera månader. Det är bättre idag, men jag är rädd. Jag är rädd att det ska komma tillbaka när jag använder vänsterfoten.

Ikväll ska jag se när United leker sig vidare till semifinal.

Arsenal utslagna.
Ha.

0-3.

Är tillbaka från Köping nu. Har spelat match mot KFF, derby, och flest i publiken hittills. Matchen var väl inget att hurra för, från vår synvinkel. Första halvlekens 10 första minuter hade Tero ett friläge, men missade. Efter det var det KFF för hela slanten. Både 1 och 2-0 hann de med att göra, efter slarvmål/försvarsmissar. Det stod sig till den 75 minuten innan KFF kunde dryga ut sin ledning. Andra halvlek visade vi mer kämpaglöd och kom fram till några halvchanser, men vår effektivitet är inte bra just nu.
Tre stjärnor:
***
Fredrik Karlsson
**
Henke Johansson
*
Tobias Idling

Just nu sitter jag och färgar håret. Jag sitter också och sipprar på en öl och kollar på King Kong för att jämna ut det feminina i hårfärgning.
Nu måste jag gå och duscha bort det, innan tåget går.

# 238

Först av allt en varning:
Cheesy meddelande!

Jag har nyss sett det allra sista avsnittet av "Vänner". Det var nära att jag inte ville se det alls, jag ville ju inte att det skulle ta slut. Jag har sett alla 10 säsongerna på ungefär 6 veckor nu, och varje avsnitt, varje replik, från "there's nothing to tell" till "sure, where" kan klassas som det bästa som television har gjort i alla år.
238 avsnitt, 10 år, nästan 5500 minuter av Rachel, Joey, Chandler, Monica, Ross och Phoebe. Det är inte nog.
Jag vågar mig inte på en recension av Vänner.

Idag då?
Först ska jag iväg och spela derby mot Köping. Vi får se hur det går, de har börjat väldigt bra på försäsongen.
Sen blir det....nu ska vi se...det är lördag...ja okej då...utgång!

# 10 på 3 dar... Puhhh

Det är faktiskt sant, jag har haft en jävla massa inlägg nu på två dagar, det är inte likt mig. Men men, har men inte mycket annat och göra får ni läsare acceptera att det kommer upp ett par riktigt rejält onödiga inlägg lite då och då. När skrivkrampen har släppt, när inspirationen har letat sig in i händerna huvudet kroppen och när man har lite saker att skriva om, som man egentligen inte tycker att andra folk borde bry sig om, ja då kan det komma upp ett sånt här inlägg.
Ganska rejält onödigt.

Jag hittade på en story till en film igår kväll. Den handlar om en f.d. polis som numera jobbar som städare åt folk som har haft dödsfall i hemmet. Efter ett jobb en dag går han tillbaka ett hus tillhörande en rikemanspar där ett mord har begåtts, för att be frun att skriva på några papper.
Han säger till henne: "I'm here about last night..."
Hon frågar tillbaka: "What happened here last night?"
Ohhhhh, spoky.
Skojade bara, det är inte jag som har hittat på storyn, jag såg filmen igår. "Cleaner" hette den, med Samuel L. Jackson, Ed Harris och Eva Mendes. Jag kommer inte att skriva vad jag tyckte om filmen. Erkänn att ni blev sugna på att se den?

 

Bit ihop...

När kommer det här inlägget?

Från start i trean till och vara utfryst i fyrans träningsmatcher. Sjukt.
Och det är inte bara jag som tycker det, ska du veta...
I got your back.

Host, host, gahhhh!

Ahhhhhh.....Nahhhhhhh!
Visst är det värdelöst när man inte kan röra på sig? Jo, jag kan röra på mig, jag är inte handikappad, men vill träna. På gräs. Men kan inte. Jag måste vila, dricka en massa te och knapra på jättejättestarka halstabletter. Jag måste spela match på lördag, derby mot Köping. De jävlarna.

Jag har nyss druckit upp min tredje energidryck, har hört att det ska vara bra mot halsen. Jag vet inte riktigt vart jag har hört det, eller om det är sant. Men gott är det.
Vad göra? Vad göra vad göra vad göra?
Fifa på Playstation? Ja, kanske.
Vänner? Ja, kanske.
Läsa "El Choco", boken jag köpte igår? Nej, jag har redan läst 50 sidor idag.

Skriva ett helt onödigt blogg-inlägg?
Det gjorde jag nyss.

Vår lilla journalist!

Jag vet, det var typ fem minuter sen mitt senaste inlägg. Men jag tittade runt bland mina bilder och fick syn på några bilder som jag bara måste lägga upp. Se det som en seriestripp.


image25
- Det var en solig dag i slutet på sommaren. Eller var det början? Vet inte riktigt. Däremot vet jag att Kvarn stod på dagsordningen och Simon anordade förfesten med studsmatta och alkohol. Pontus ville döda. Med tanke på blicken han ger mig.
image26
- På bussen in träffade Jornalisten (som serien handlar om), en gammal god vän och gav honom en blöt kyss på kinden. Väldigt erotiskt. Väldigt kul.
image27
- I kön utanför Kvarn. Journalisten tappade balansen och ramlade handlöst ner med bakhuvudet före i gruset. Att han skrattade beror troligen på alkoholen och att har försöker sudda bort det pinsamma att ramla inför 150 personer.
image28
- Som ni ser blev det en jävla smäll och Simon var snäll nog att hålla upp huvudet åt honom så att kortet kunde tas...
image29
-...men glad var han, fortfarande.
image30
- Smällen i bakhuvudet var inte värre än att Journalisten kunde stå upp och ta några danssteg.
image31
- På resan hem kände han inte av någonting, utan gav mig den fulaste posen på många år.
image32
- Nästa dag däremot. Minnesförlust. Ser ni blodfläckarna på kudden?
Det är vår lilla journalist som har varit i farten.

Okej då, lite bilder...

Helt rätt, jag har för lite bilder på min blogg. Därför lägger jag in två nu. En på mig när jag prövar Journalistens glasögon (visst ser jag rätt smart ut?) och en annan bild från förra sommaren där Simon inte håller tungan rätt i mun. Jag vet, jag lägger ut den för tuttarnas skull, men va fan, vem kan klandra mig?

image23image24

Onödiga bilder, javisst, but there's more where they come from...


Ont i halsen. Prövar Fisherman's Friend Extra starka. De är verkligen jättejätte starka.

Filmer jag kommer vara erotisk med...

Filmer jag kommer att hångla med:

You Don't Mess with the Zohan - Han som skrivit manuset till "#40 year old virgin" och "Superbad" har även skrivit manus till den här tillsammans med Adam Sandler.
trailer

The Incredible Hulk - Blir förmodligen bättre än dess föregångare. Framför allt nu när Edward Norton är med.
trailer

Hellboy 2 - The golden army - Första filmen var över förväntan.
trailer

Pineapple Express - From the guys who brought you "Superbad"...
trailer


Filmer jag kommer att ligga med:

The Happening - M. Night Shyamalans (Sjätte Sinnet, Unbreakable) nya...
trailer

Hancock - Will Smith gör aldrig dåliga filmer.
trailer

Step Brothers - Med Will Ferrell. Behövs det mer?
trailer

Jag vet inte riktigt varför...

...förkylningen har kommit NU, när vädret är det bästa på året. Hittills...
..."Vänner" lagts ner. Världens i särklass bästa tv-produktion...
...jag inte alls är sugen på chips just nu. Men dip. Dill-dip...Nej inte alls faktiskt...
...tiden går så fort. Känns som förra veckan vi var I Bulgarien...
...Jessica Alba bara gör dåliga filmer. Eller okej, SÄMRE filmer än vad hon borde...
...jag fortfarande har min telefon, när jag lika gärna kan köpa en ny, bättre...
...du inte åker till New York i alla fall. Du har ju pengar. Kom igen, en vecka alldeles för dig själv...
...jag har en sådan lust att kolla på Benknäckargänget just nu...

Så jag kommer att kolla på Benknäckargänget nu.

Filip och Fredrik är döda...

En stor sorg. Två genialiska komiker som tagit Sverige med storm. Deras upptåg har fängslat en hel nation.
Jag orkar inte mer.
Se här istället.

Oboy! Vilket tråkigt väder!

Lite duggregn, lite blåst, lite kaffe och lite varm choklad. Det kändes verkligen som om man gick i 7an igen, på utflykt i ett vattenkärr. Vi fick plocka på oss insekter och se på dem i förstorningsglas, se på ett par doppare (fåglar) i kikare som slogs om en hona.
Ungefär två timmar tog utflykten, inte en enda kromoson tillagd i hjärnan. Varför skulle vi åka dit? För att sett att djur lever i vatten? Det visste vi väl redan?

Jag köpte en ny bok idag. Ville ha Roslund och Hellströms nya, men den fanns inte just nu. Hittade istället en bok om det ämne vi snackade om igår på träningen. Om svensken som satt på ett fängelse i Sydamerika, i Bolivien. Känns mycket intressant.

Ingen mer ljug nu!

Jag har haft rätt mycket att skriva om. Men inget av det kommer jag ihåg nu.
Så jag fortsätter.

Jag har aldrig förstått mig på det där med "april-skämt".
En dag på året där man FÅR ljuga, ta tillbaka det genom en mening och den lurade blir (förhoppningsvis) på ett bättre humör. Igår var jag med om två april-skämt. Ena om en vän som påstod att han vunnit en stor summa pengar på poker och jag inte fick skvallra (om det nu är sant ber jag om ursäkt, men jag hänger inte ut dig. Bra va?).
Det andra skämtet var på Journalistens blogg. Han bestämde sig äntligen för att ta det sista steget och bokade en resa till New York. The Big Apple. 15.000 kostade biljetten. Det var väl först folk som trodde på honom (Pontus?) men i andra sekunden såg almanackan och förstod.

En gång har ett april-skämt jag stått för blivit lyckat. Jag använde datorn till att skriva ett brev till Journalisten. På brevet stod det att han vunnit ett presentkort på skivor för 5000 kronor. Han hade tydligen anmält sig i en tävling på H&M som han "inte kommer ihåg."
Det gick bra, och när jag utbrast i skratt och sa den där jävla meningen så blev han lite sur. Det är vad jag kommer ihåg i alla fall.

Igår vann United över Roma med 2-0 på bortaplan. Oddsen till att United går vidare till semifinal måste väl nästan vara obefintliga nu? Vi vet ju alla hur det gick förra året när Roma kom på besök...

Och tillslut:
Vad skulle DU gjort om din dotter blivit våldtagen och mördad av en pedofil-psykopat. Skulle du acceptera att döden är en del av livet (Yeah right)? Skulle du lägga dig ner och dö inombords? Eller skulle du ta saken i egna händer och jaga den man som tog din dotters liv?
I Roslund & Hellströms bok "Odjuret" får du veta hur EN av dessa pappor hade gjort. Flickan är fem år.
Boken är fullständigt enastående. Pulsen slår från första (seriöst!) till sista sidan. 
Läs!!!

Nu ska jag till ett vattenträsk. 

RSS 2.0