Snart så...

Imorgon åker vi till Bergen för att visa norrmännen hur Riddare festar. Men jag har ganska mycket att göra innan det, så schemat är ganska fullt. Jag måste spela in nya skivan, två låtar kvar. Problemet med det är att jag just nu inte är i mitt esse när det gäller sången. Det kan vara att jag nyss har vaknat, men halsen fylls på med flem varja gång jag tar en ton. Det blir inte vackert. Sitter just nu och dricker lite varm glögg för att rensa halsen lite.
Jag måste packa.
Sen ska vi fira mig, då jag inte är hemma på min födelsedag (på tisdag). Mamma och pappa är i Västerår och kollar på systerns fotbollscup, så det får bli imorgon förmiddag, precis innan vi åker.
Vilket får mig och tänka på hur vi ska komma till Arlanda.
Och jag har ett litet, litet arbete jag måste lämna in till skolan.
Well, well, allt detta är bortblåst i morgon kväll klockan 9, när vi sitter framför Singstar med en varsin öl i handen och sällskap i rummet...

24:e December 2008

Det började med ett rop.
Frukosten var klar. Min syster och pojkvän hälsade på och lämnade av lite julgodis som jag nu sitter och smaskar lite på.
Jag börjar nu få lite julstämning. Men det tog tid ska ni veta. Igår var det uppesittarkväll, den enda kvällen på året jag köper bingolotter och sitter med familjen och hoppas på en riktigt fin julklapp. 
Men Bingolotto var en besvikelse utan dess like. Var var humorn, värmen? Jag fick nog klockan 21.00 när de skulle berätta om Jesus. Ingenting ont om det, men det var inte Bingolotto.

Snart kommer barnen springandes genom dörren. Vi kommer alla att sätta oss framför tv:n och titta på Kalle Anka. Minnas hur det var när man var barn, hur underbart det var. Sakna, men ändå njuta.

Det luktar mat genom hela huset.
Snart kommer Tomten. Det får bli jag i år.

Nu är Julen här.

Morgan Kall aka. Jonatan Björklund

Tjat lönar sig...
Jag är riktigt nöjd över resultatet.




Eller?

Om man ber om mod, tror du man Han ger oss mod?
Eller ger Han oss möjligheten att vara modiga?
Om man ber om förlåtelse, tror du Han ger oss förlåtelse?
Eller ger han oss möjligheten att förlåta?
Om man ber om tålamod, tror du Han ger oss tålamod?
Eller ger Han oss möjligheten att finna frid?
Om man ber om kärlek, tror du Han hittar någon åt oss som får våra hjärtan att slå några extra slag och får oss att lämna allt det andra bakom oss?
Eller ger han oss möjligheten att älska?

Vi kanske inte ber om fel saker, utan tror att allt kommer att ordna sig.
Vi kanske tolkar allt fel?
Han kanske menar att vi måste ta tillvara på de chanser vi har i livet?

RSS 2.0