B-lagsmatch!

B-laget (med mig som lagkapten) åkte iväg till Västerås för att spela mot Skiljebo SK. Förra bortamatchen slutade 2-2, hemma vann vi ganska stort. Vi hade fina förstärkningar från A-laget (avstängningar) så en ny vinst skulle inkasseras.
Det blev match mot ett mål. Vi hade trycket hela första halvleken, några fina lägen men var ineffektiva. Trots fint spel kunde SSK göra 1-0 efter att tre spelare fick stå helt fria på en frispark. Öppet mål och underläge.
Trots det så gick vi ut till andra halvleken ganska lugna. Vi hade spelet, snart skulle målen komma. Och det gjorde de. Kvitteringen, en kvart in i halvleken, nickade Henke in efter ett fint inlägg av Linus. Segermålet kom när det återstod några sekunder kvar av matchen, med Melek som ovan matchhjälte.

Bra spel, 3 poäng.
Skönt...

...och United vann med 1-0 mot Portsmouth. Darren Flecher målskytt för andra matchen i rad.