Avspark!!!

Ikväll smäller det. EM-slutspelet 2008.
16 lag. En vinnare.
Mitt tips? Jag vågar knappt tippa.

Aftonbladet har ett spel där man med hjälp avv fiktiva pengar kan köpa sig ett lag som med hjälp av mål, assist och bra spel skrapar ihop poäng till lite priser. Jag har gjort ett lag som ser ut så här:

Diego Benaglio (Schweiz)
José Bosingwa (Portugal) - Joan Capdevila (Spanien) - Dario Srna (Kroatien) - Josip Simunic (Kroatien)
David Jarolim (Tjeckien) - Andres Iniesta (Spanien) - Simao (Portugal) - Bastian Schweinsteiger (Tyskland)
Cristiano Ronaldo (Portugal) - Miroslav Klose (Tyskland)

Målvakten - dels en stor chansning (hemmaplan i ryggen, vill visa sig från sin bästa sida) och dels att pengarna tog slut.
Backlinjen - Bosingwa skrev på för Chelsea och huserar på Portugals högerbacksplats. Tillsammans med Ronaldo tror jag Portugals högersida blir grym. Capdevila är ett fynd. Bra vänsterinlägg. Även Srna är ett fynd, då han garanterat kommer att starta på Kroatiens högermittfält.
Mittfältet - Spanien är ett av förhandsfavoriterna med sina snabba passningar och omställningar. Iniesta blir tongivande. Simao kommer att spela vänsterforward i Portugals tremannaanfall. Även han ett fynd. Schweinsteigers Tyskland kommer att krossa Österrike och Polen och Schweinsteiger kommer att slå inläggen som Klose nickar in.
Anfallet - Ronaldo är världens bästa spelare och kommer han upp i samma nivå som i United kan ingen stoppa honom. Lagkapten och dubbla poäng. Klose kommer att göra minst fyra mål i EM, förmodligen fler, då Tysklands grupp är den enklaste.

Let the game begin!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0