Filmtipset.

Chaos Theory (2008)
Drama/Komedi


Ryan Reynold visar än en gång i denna film att han har ett större register än att spela i highschool-komedier. Han är mycket bra. Ja, rent ut sagt fantastisk. En av mina nya favoriter.
   Frank Allen lever ett bra liv. Han har gift sig med kvinnan alla vill ha, har en underbar 7-årig dotter och har ett bra jobb med en bra lön. Hans liv styrs av tidsplanering och allt han ska göra skrivs ner i kalendern. Till exempel går han hemifrån till jobbet exekt klockan 08.18.
   När han en dag får reda på att han är och har varit steril sedan födseln, slänger han allt han trott på i graven. Han slåss mer, han dricker mer, han knullar mer. Och streakar under en hockey-match. Kaos har tagit kommandot i livet.
Humorn finns där, men är mer åt det svarta hållet, så skratt blir det inte. Några fniss kan däremot förekomma. Men det spelar ingen roll, det är underhållande på ett helt annat sätt. Allt kan hända. Och allt händer nästan. Frank tappar kontrollen fullständigt.
Lägg därtill bra skådisar i övrigt och ett mycket bra soundtrack så har ni en mycket underhållande en och halvtimme framför er.

Betyg: F F F F

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0