Den går säkert bra i östländerna, "Hero". De kommer tycka att Perrelli är snygg och att låten är klatchig, men vinner - det gör den inte.
7. Sibel
8. Frida feat. Headline
9. Nordman
10. Christer Sjögren

Match idag också. Vi åkte på en utvisning när det var 20 minuter kvar och det stod 0-0. Trots heroiska insatser kunde Eker göra 1-0 efter ett misslyckat inlägg som gick direkt i mål (ska tilläggas att jag inte stod andra halvlek.) Domaren blåste av direkt efter avspark. Surt, sa räven, men trots förlusten spelade vi stundtals ut Eker och borde avgjort i första halvlek.
John Hallin stukade foten efter 5 minuter. Ling, Borken, Fredda, Tero, Dennis och Jone var borta sen förut.
Det var svårt att hitta tre stjärnor denna matchen också, men av en helt andra anledning: