Till den där lilla filmnörden som finns i oss alla...

Street Kings

En av de senaste årens mest utskällda (tillsammans med Ben Affleck) skådespelare, Keanu Reeves, spelar här en hårt snut i de mörkare hörnen av USA:s poliskvarter. Korruption och svek kommer upp till ytan i den här historien om en polis som blir sviken av sin gamla partner och problem uppstår när denne blir skjuten. Keanu Reeves försöker rentvå sitt namn och fler och fler poliser blir inblandade.
Street Kings
Manusförfattaren James Ellroy, som bland annat skrivit "LA Konfidentiellt", vet vad han skriver om, fått med ett gäng bra skådisar (Forest Whitaker, Hugh Laurie, Chris Evans) och hittat en bra blandning av mörk action och spännande thriller.
Men trots detta, och de tvister som finns i slutet, känner man igen historien och alla stereotyper. Actionhjälten tar fram flaskan och super, hans kollegor är antingen latinos och bråkar eller vita män med mustasch och bråkar.
Men det är inte 2 timmars slöseri med tid i alla fall.
Betyg: F F F

Mama's Boy

Jag hade ingen aning om att den här filmen ens existerade. Och jag som är ganska insatt i nya filmer.
Men, men, bättre sent än aldrig.
Och aldrig är just ledordet i den här filmen (härlig tvist där, by the way..).
Jon Heder spelar en 29-årig slacker som fortfarande bor hemma hos sin mamma (Diane Keaton), som enligt han behöver hans hjälp sedan pappan dog i hans yngre år. Men nu har mamman hittat en ny pojkvän (Jeff Bridges), och Jon Heder ger inte sin tillåtelse...
Klart det blir kul när Jon spelar någon som inte riktigt har klätt sig i vuxenkläder än. Han blir sur på allt och alla och vänder sig till den han tror sig bli stött av (Anna Faris).
En del kul grejer, en del inte lika kul, men som alltid med en komedi. Det blir säkert roligare att se när man är fler. Så jag kommer säkert se den igen.

Betyg: F F F

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0